Hur mycket omsätter en bensinstation?

Hur mycket omsätter en bensinstation?

Hur mycket omsätter en bensinstation?

Enligt branschorganisationen Svensk Bensinhandel gör en mack i genomsnitt 60 000 kronor i vinst. På ett år. – Och då har de en omsättning på 40-50 miljoner kronor, säger Robert Dimmlich, vd för Svensk Bensinhandel. Enligt honom är det de stora grossisterna som tjänar pengar på bensin i Sverige.

Hur mycket har bensinpriset höjts?

Bensinpriset höjs med 95 öre till 22:99 kronor litern medan dieseln över en natt blir ytterligare 1:50 kronor dyrare och kostar 26:97. Även oljepriset rusar, efter att USA hotat med att införa oljesanktioner mot Ryssland.

Varifrån kommer Circle K bensin?

Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.

Vad kostade 1 liter bensin 1990?

För knappt 30 år sedan sprängde bensinpriset femkronorsvallen. Dagen pris på närmare 17 kronor litern motsvarade 10:50 kronor 1990, enligt SCB. Med hänsyn till inflationen har alltså literpriset bara stigit med 5–6 kronor litern på 30 år.

När kommer bensinpriserna sjunka?

Promemorians förslag innebär att energiskatten på bensin och diesel sänks med 1 krona och 5 öre. Sänkningen sker tidigast den 1 maj och gäller till den 30 september 2022. Det bedöms medföra att priset sjunker med ca 1 krona och 30 öre vid pump. Förslaget föreslås träda i kraft tidigast den .

Har mackar graviditetstest?

Att köpa graviditetstest I takt med att Internet utvecklats är det sedan några år tillbaka också möjligt att köpa graviditetstester på Internet. Dessutom har stormarknader, bensinmackar, pressbyråer etc.

Kan man köpa Alvedon på Circle K?

Hos oss hittar du receptfria läkemedel för hjälp vid förkylning, värk och feber, allergi, rökavvänjning mm. Försäljningen av receptfria läkemedel är givetvis förenad med ansvar och vår personal är utbildad enligt regler från Läkemedelsverket.

Relaterade inlägg: