Hur många släpps in på High Chaparral?

Hur många släpps in på High Chaparral?

Hur många släpps in på High Chaparral?

High Chaparral öppnar den 22 maj och stänger för säsongen den 5 september. Bokningen för säsongs- och presentkort öppnar den 1 december 2020 samt entrébiljetter och boende i januari 2021. Rekrytering av 350 säsongsanställda påbörjas fredagen den 27 november.

Vad kan man köpa på High Chaparral?

Välkommen till en välsorterad affär där vuxna hittar allt som hör livet i Vilda Västern till. Boots, rockar, Stetsonhattar, skärp, gevär, pistoler, hölster, bandanas, äkta westernsadlar, lasson, indianhantverk och filtar.

Får man ha med sig hund på High Chaparral?

Hund får man ta med sig in i parken om den är kopplad och du plockar upp efter den samt om den inte stör andra besökare. Vi tillåter däremot inte hundar på restauranger och matställen. För hundens bästa, med tanke på att höga smällar förekommer, är hundar inte heller tillåtna på River city.

När öppnar High Chaparral 2022?

High Chaparral har öppet mellan 26 maj (boende från 25 maj) och 4 september 2022.

Kan man grilla på High Chaparral?

En heldag eller två på High Chaparral kräver att ni fyller på med mat och dryck för att orka med äventyren, buset och allt lekande. Därför får du gärna sitta ner och grilla dina egna läckerheter på våra grillplatser i Buffalo City och på Prärien. Grillarna är tända mellan 11–17.

Vad kan man göra runt High Chaparral?

En timme från High Chaparral

  • Isaberg – Äventyrliga äventyr i storslagen natur. ...
  • Stall Sonakull – Massor med fyrbenta aktiviteter endast 6 km från High Chaparral. ...
  • GeKås Ullared – Känt från kanal 5 – shop til you drop. ...
  • Vandalorum – Museum för konst i en byggnad ritad av den världsberömde arkitekten Renzo Piano.

Vilken ålder passar High Chaparral?

High Chaparral med barn 3 och 6 år gamla. Vi besökte parken den 23/6-14 med våra barn. 6-åringen tyckte det var toppen med alla uppträde och de trevliga skådespelarna som tog sig tid att prata och skoja med barnen. 3-åringen gillade den lilla westernstaden bäst, där kunde hon springa in och ut ur de små husen och leka.

Hur gammal måste man vara för att jobba på High Chaparral?

Vi vill att du är minst 16 år. För vissa yrken, som bartender och servitris, kräver vi att du är minst 18 år.

Vad kostar inträdet på High Chaparral?

Hos oss får du en extra dag fylld med upplevelser och äventyr för endast 130 kronor med en tvådagarsbiljett. Planerar du flera besök rekommenderar vi vårt förmånliga säsongskort. Du kan även uppgradera till säsongskort efter ditt besök. Självklart har vi bra priser för dig som är senior.

Relaterade inlägg: