Vad kostar Resplus?

Vad kostar Resplus?

Vad kostar Resplus?

Tillval Resplus Du behöver inte ha en pappersbiljett, utan visar bara upp kortet ombord – enkelt och smidigt. Kortet fungerar även i SLs spärrsystem för tunnelbana och pendeltåg. Oavsett nivå kostar tillvalet 20 000 kronor.

Vad gör en äventyrare på Skånes Djurpark?

En Äventyrares uppdrag & kultur En Äventyrare på Skånes Djurpark har våra sex värderingar i ryggmärgen och arbetar, lever och andas dem varje dag: Leka, lära, dela, utforska, magi & spänning. Tryck på knappen under för att lära mer om värderingarna.

Hur mycket folk brukar det vara på Liseberg?

3,1 miljoner besökare Lisebergs nöjespark besöks varje år av cirka 3 miljoner gäster.

Vad kostar säsongskort på Borås djurpark?

SÄSONGSKORT
BILJETTPRIS SEKANTAL
Barn 3-12 årSEK 399,000 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Vuxen från 13 årSEK 599,000 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Senior (+65)SEK 549,000 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kan man åka SJ tåg med SL kort?

Dessutom är det klimatsmart att ha biljetten i appen. När du köper en 30-dagars Movingobiljett i SJ Biljettautomat kan du ladda en spärröppnare på ditt tomma SL Access-kort. Färdbeviset för SL-resorna består av ett papperskvitto. Kvittot skrivs ut när du köper din Movingobiljett i biljettautomaten.

Vad är Resplus SJ?

Resplus är en biljett som kombinerar flera färdsätt eller reseföretag (en Resplusbiljett) med en Kom-fram-garanti. Gemensamt garanterar reseföretagen att du kommer till din slutstation, även om trafikstörningar uppstår. Läs mer om Resplus och fördelarna med det här.

Hur länge gäller säsongskort Borås djurpark?

Med säsongskortet har du fri entré till Borås Djurpark under hela den ordinarie säsongen från den 2 april till den 30 september. Säsongskortet är personligt och får ej överlåtas.

Finns det lejon i Borås Djurpark?

Den fjortonåriga lejonhannen var Borås första lejon och djurparkens främsta publikfavorit. Han avlivades eftersom han fick en fraktur på ena frambenet efter en sammandrabbning med ett av de övriga lejonen. Lejon- gruppen fortsatte dock att föröka sig och Borås Djurpark har nu ett trettiotal lejon.

Kan man åka med SJ biljett på SL?

Du kan köpa biljett i spärren där du kliver på men då måste du köpa en lös biljett för SL sträckan och sedan en ny biljett för SJ tåget. Skall du påbörja din SL resa med buss så bör du tänka på att bussarna i Stockholm har kontantstopp så där måste du ha förköpt biljett. Annars riskerar du att inte få åka med.

Vad kan man åka med SL kort?

Under lågsäsong kan du resa med Waxholmsbolaget med SL:s periodbiljetter som gäller för 30 dagar eller längre. Lågsäsongen slutade den 29 april och börjar på nytt den 14 september.

Relaterade inlägg: