Vem äger Smeg?

Vem äger Smeg?

Vem äger Smeg?

Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp.

Vad står Smeg för?

1948. Vittorio Bertazzoni Sr grundar Smeg (Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla) i Guastalla, nära Reggio Emilia i Italien.

Är Smeg diskmaskin bra?

SMEG STL62336LDE. Helintegrerad diskmaskin i snygg & trendig SMEG-design parat med den bästa miljövänliga energiklassen A+++. Modellen är rymlig med en bra kapacitet på fina 13 kuvert.

Vad är Gorenje för märke?

Gorenje är en slovensk vitvarutillverkare. Gorenje d.d. Gorenje grundades i byn Gorenje 1950 och började tillverka jordbruksmaskiner. 1958 började man tillverka spisar och en flytt till dagens hemort Velenje följde och uppförandet av en egen fabrik.

Vilket land är Smeg ifrån?

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.

Vad kommer Smeg ifrån?

Vittorio Bertazzoni Sr grundar Smeg (Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla) i Guastalla, nära Reggio Emilia i Italien.

Relaterade inlägg: