Vad kostar skärgårdsbåtarna?

Vad kostar skärgårdsbåtarna?

Vad kostar skärgårdsbåtarna?

En enkelbiljett kostar 57-173 kronor i kategorin vuxen och 39-114 kronor i kategorin pensionär, student och ungdom, beroende på hur långt du reser. Du hittar alla priser längst ner på den här sidan. Priset för din specifika resa ser du när du gör en resesökning.

Hur betalar man på waxholmsbåtarna?

Du köper din biljett ombord och du kan betala med Visa/Mastercard eller med reskassan på Access-kortet. Du kan också köpa en periodbiljett, som gäller för ett obegränsat antal resor. När du köper din biljett på fartyget får du en pappersbiljett och det är viktigt att du behåller den.

Vilka båtar kan man åka med SL kortet?

Ett nytt samarbete mellan Stockholm stad och Waxholmsbolaget har dessutom gjort det möjligt för resenärer med SL-kort att resa med Waxholmsbolagets trafik. Detta gäller dock endast under lågsäsong, med start 16 september 2019 till .

Var gäller SL biljett?

När du reser med SL måste du ha en biljett som gäller under hela resan. Du måste också ha biljett när du befinner dig på SL:s område utan att resa, alltså innanför SL:s så kallade spärrlinje. Om du reser med en biljett som inte har en fast starttidpunkt, måste du starta biljetten för att den ska vara giltig.

Vad är ö kort?

Waxholmsbolagets årsbiljett kallas ö-kortet och finns för dig som är skriven på en ö utan broförbindelse eller statlig färja till fastlandet inom Waxholmsbolagets trafikområde.

Hur mycket kostar sommarkort SL?

- Sommarbiljetten som gäller 1 maj - 31 augusti. Den finns för helt pris 2 400 kronor, och för reducerat pris 1 450 kronor. Och du får alltså en månad på köpet jämfört med att köpa 30-dagarsbiljetter för samma tid.

Kan man åka Djurgårdsfärjan med SL kort?

Nu är löpnumret uppe i 11 och den historiska sträckan trafikeras av Djurgården 8, 9, 10 och 11 som körs på miljödiesel och har avgasrening. Linje 82, som linjen heter idag, är en del av SL-trafiken i Stockholm, precis som buss, tunnelbana och spårvagn. Det innebär att alla SL-biljetter gäller ombord, även reskassa.

Hur mycket kostar sommarkortet 2021 SL?

Prisjustering 5 januari 2021
ÅrsbiljetterPris idagNytt pris
7-dagar ungdom/student210 kr220 kr
Sommarbiljett vuxen1 820 kr1 860 kr
Sommarbiljett pensionär1 180 kr1 200 kr
Sommarbiljett ungdom870 kr890 kr

Hur får man sommarkort?

Om du behöver köpa ett resekort kostar det 30 kronor. Du kan köpa sommarkortet på bussen, hos våra återförsäljare, i biljettautomaterna eller i vår e-handel. Sommarkortet är inte personligt och kan användas av fler ungdomar men bara en kan åka åt gången.

Relaterade inlägg: