Vad kostar Paydrive?

Vad kostar Paydrive?

Vad kostar Paydrive?

När han ska försäkra sin BMW 116i från 2006 är Paydrive det näst billigaste alternativet med en årskostnad på 4 076 kronor per år, jämfört med 8 070 kronor för det dyraste alternativet. – Med Paydrive betalar man för det första bara för de sträckor man faktiskt kör, det gör att vi kan hålla kostnaderna nere.

Hur vet försäkringsbolaget hur långt man kört?

Men det kan vara svårt att veta på förhand hur långt du kommer köra. Därför är det viktigt att du hör av dig till försäkringsbolaget när du märker att antalet mil under ett försäkringsår kommer bli högre än du har anmält, så att du har tillräckligt skydd om något händer.

Vem äger Paydrive?

ndreas Broström grundade Paydrive i ok- tober år 2013, med hjälp av affärsänglarna Fredrik Cardelius, Jonas Fischerström och Fredrik Synnerstad. Kvartetten äger Paydrive till 95 procent.

Hur fungerar Paydrive?

Hos Paydrive betalar du för milen du kör. Vi läser av din kördata, antingen från bilboxen eller direkt från din uppkopplade bil, och du får sedan en månadsfaktura som är baserad på dina körda mil.

Hur långt är ett Försäkringsår?

Hur lång karenstiden är framgår av försäkringsvillkoren. Om du betalar premien för sent, räknas karenstiden från och med betalningsdagen. Premie är den avgift du betalar för försäkringen. Premien är beräknad på ett försäkringsår (12 månader).

Hur många mil kör man på ett är?

I snitt körs varje personbil mindre än tidigare men antalet bilar fortsätter att öka vilket gör att den totala körsträckan för personbilar i Sverige ökar. En personbil körde i genomsnitt 1 224 mil under år 2016.

Vad tycker ni om Paydrive?

Teckna inte med Paydrive! Detta är ett otroligt oseriöst företag. Som framgår av mitt föregående inlägg sa jag upp försäkringen den 17 januari, enligt informationen på deras kundportal skulle det inte vara någon uppsägningstid men när jag klickade för att säga upp var det plötsligt tre månader.

Relaterade inlägg: