Vad kostar det att spela musik i en butik?

Vad kostar det att spela musik i en butik?

Vad kostar det att spela musik i en butik?

en butik måste du ha deras alternativ för företag (599kr/månad). Då finns inte samma utbud av musik, men du kan spela musiken som finns i din butik. Men även om du har ett företagskonto måste du fortfarande betala avgifter till både Stim och Sami då du endast betalar för själva tjänsten.

Får restauranger spela musik?

Restauranger får rent teoretiskt spela musik hur länge man vill, om det sker på offentligt plats, till exempel på en uteservering får ljudnivån inte överstiga 50 decibel efter klockan 22.00. Däremot finns det inte regleringar för hur länge musiken får spelas.

Får man spela Spotify på gym?

Det korta svaret är nej. Spotify är avsett för enbart personligt bruk och får inte spelas i offentliga miljöer eller på på företag/gym. Detta är Spotifys egna policy och samma sak gäller med exempelvis Youtube.

Får man spela musik från Spotify i butik?

Ja, det behöver du. Licensen med Stim ger dig rätten att spela upp musik offentligt, för dina kunder t. ex. Om du använder exempelvis Spotify så ingår inte det tillståndet i ditt avtal, du behöver dessutom en musiktjänst för företag när du har en verksamhet.

Kan man ha Spotify på företaget?

Enligt våra villkor är Spotify enbart avsett för personligt, icke‑kommersiellt bruk. Det innebär att du inte får sända eller spela Spotify för en offentlig publik från ett företag, t. ex. barer, restauranger skolor, butiker, salonger, dansstudior och radiostationer.

Relaterade inlägg: