Vad kostar PS5 idag?

Vad kostar PS5 idag?

Vad kostar PS5 idag?

När det gäller PS5-priserna blir du tvungen att lägga ut 5999 kronor för standardversionen av konsolen med en 4K Blu-ray-skivenhet. Men om det är mer än vad du vill spendera finns det också en PS5 Digital Edition, som är utan skivenhet, och som enbart kostar 4999 kronor.

Hur köper man PS5 från Elgiganten?

Gå till vår företagssida för att köpa som företagskund. Betala senare eller dela upp köpet på flera betalningar. Handla idag och välj det alternativ som passar dig bäst!

Vad kostar PS5 Disc?

Standardutgåvan, den som kan spela upp Blu-Ray-skivor, har ett rekommenderat pris på 5 999 kronor. Väljer du PlayStation 5 Digital Edition (som har identiska specifikationer förutom avsaknaden av skivläsare) ligger det rekommenderade priset på 4 999 kronor.

Varför går det inte att köpa ps5?

Bakom bristen finns bland annat den omrapporterade komponentbristen, men också stora logistiska utmaningar till följd av covid-19-pandemin.

När kommer ps5 i lager igen 2022?

En av de sista bitarna av information vi fick om lagerbrist kom faktiskt direkt från Sony, som i ett samtal till investerare i augusti 2021 noterade att man siktade på att producera 12 miljoner PlayStation 5-enheter före slutet av det räkenskapsåret - 31 mars 2022.

Relaterade inlägg: