Hur loggar jag in på Samsung Account?

Hur loggar jag in på Samsung Account?

Hur loggar jag in på Samsung Account?

Logga in på ditt Samsung account Ange ID. Ange lösenord. Ange ditt id och lösenord. Gå till inställningarna i webbläsaren och tillåt webbplatser att spara och läsa cookie-data.

Vad står Samsung för?

Samsunggruppen (hangul:삼성그룹, Samsung = Tre stjärnor på koreanska) är Sydkoreas största chaebol och en av världens största företagsgrupperingar.

Har jag ett Samsungkonto?

Gå till Inställningar > tryck på Konton och säkerhetskopiering. Steg 2. Tryck på Konton > tryck på ditt registrerade Samsung-konto.

Måste jag ha ett Google-konto?

En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Hur ska du logga in på Samsung-kontot?

Samsung-konto 1 Klicka på länken "Logga in" som du hittar i det övre högra hörnet på hemsidan. 2 Klicka på länken "Hitta din email eller lösenord" och välj sen "Återställ lösenord". 3 Ange din e-postadress och klicka på "Bekräfta". 4 Du får ett email från "Samsung Account" - klicka på länken för att ändra ditt lösenord.

Hur skapar jag ett Samsung Account?

Hur skapar jag ett Samsung Account? Du skapar ett Samsung Account genom att klicka på "Logga in" som du hittar i det övre högra hörnet på hemsidan. Välj "Registrera dig nu", för att skapa ett konto.

Vad är Samsung Account?

Q. Vad är “Samsung Account”? Samsung Acccount är ett integrerat medlemskap som kopplar samman Samsungs program på dina smartphones, tablets, hemsidor, TV och andra enheter. Genom att logga in på ditt Samsung Account får du tillgång till de Samsungtjänster du har kopplade till dina Samsung produkter.

Relaterade inlägg: