Vad kostar båten mellan Rödby-Puttgarden?

Vad kostar båten mellan Rödby-Puttgarden?

Vad kostar båten mellan Rödby-Puttgarden?

Detta påräknas automatiskt när du bokar din biljett och kostar från 260:- per löpande två meter. Läs om definition av fordon. Du kan alltid något gott att äta när du seglar över Rödby-Puttgarden.

Måste man boka tid Rödby-Puttgarden?

Bokad biljett Vid överfarten Rödby-Puttgarden har du garanterad plats på bokad tid (när du håller tid för check in). Biljetten är giltig för överfart på övriga avgångar den bokade dagen, i mån av plats. Om du inte utnyttjar biljetten på bokad avresedag är biljetten inte längre giltig och du behöver lösa en ny biljett.

Hur mycket kostar det att åka till Puttgarden?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195 kr.

Måste man boka Gedser Rostock?

Färja från Gedser till Rostock Färjor avgår upp till 10 gånger dag med en resetid på ca 1 timme 45 minuter. Färjetrafiken på Gedser Rostock-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Hur ofta går färjan Rödby Puttgarden?

Vi har 60 dagliga avgångar på våra två rutter via RödbyPuttgarden och Gedser–Rostock och de två turerna tar 45 minuter respektive 2 timmar.

Vad kostar färja till Tyskland med husbil?

Till Tyskland
RuttTotal RestidPris Husbil + 2 pers
Göteborg - Kiel14h 30min1878 kr
Malmö - Travemünde8h 45min1805 kr
Trelleborg - Travemünde8h1395 kr
Ystad - Sassnitz2 h 15min3220 kr

Vad kostar färjan Gedser Rostock?

Information om Färja Gedser - Rostock
Färjeförbindelse:Färja Gedser - Rostock
Restid:1 timme 45 minuter
Antal överfarter:10 gånger dagligen
Säsong:pågår året runt (januari-december)
Pris inkl. bil:från 40,00 €

Hur lång tid tar överfarten Gedser Rostock?

Köp din biljett och checka in i hamnen med EasyGo när du ska resa via Gedser-Rostock med Scandlines. Färjan går varannan timme året runt. Överfarten tar två timmar, så du har gott med tid att besöka butiken ombord och njuta av en måltid eller en kopp kaffe på en av restaurangerna med utsikt över Östersjön.

Hur lång tid tar färjan mellan Rödby och Puttgarden?

Avståndet mellan Rödby och Puttgarden är cirka 20 kilometer och båtturen tar 45 minuter. Kom ihåg att du måste vara på plats vid incheckningen i hamnen senast 15 minuter före avgång. Överfartstiden kan variera på grund av väderförhållandena. Håll dig uppdaterad under avgångar och trafikinfo.

Hur lång tid tar överfarten Rödby Puttgarden?

En färja Tjänsten fungerar över sundet mellan Puttgarden och Rödby i Danmark med en överfart på cirka 45 minuter.

Relaterade inlägg: