Kan man betala med faktura på Folktandvården?

Kan man betala med faktura på Folktandvården?

Kan man betala med faktura på Folktandvården?

Hos Folktandvården betalar du i samband med varje besök. Våra kliniker tar inte längre emot kontant betalning. Om du inte har möjlighet att betala med kort, får du en faktura hemskickad med posten. Betalningsvillkoret för faktura är 30 dagar.

Kan Folktandvården skicka faktura?

Betalning. På våra kliniker kan du betala med kort, faktura eller kontant.

Hur mycket kostar att sätta in en ny tand?

Att sätta in en ny tand kostar kring 3-6.000 kr. Om du har en försäkring och kan få ditt försäkringsbolag att godkänna det så betalar du bara självrisken. En bedömning hos tandläkare behövs innan försäkringsbolaget kan ta beslut.

Hur mycket kostar tandvård för hälso- och sjukvård?

Behöver du mycket tandvård gäller det vanliga högkostnadsskyddet för hälso- och sjukvård. Det betyder att vården kostar högst 1 150 kronor under ett år. För personer som är 85 år och äldre är sådan tandvård avgiftsfri. Tandvård för samma avgift som vid sjukvård gäller vid följande situationer:

Hur mycket kostar ett besök hos tandhygienist?

Ett besök hos tandhygienist kostar mellan kr beroende på behandlingens omfattning och behov. Finns det allmäntandvårdsbidrag sparade så blir det motsvarande avdrag från besökets kostnad.

Har du besök hos tandläkaren under 23 år?

Under 23 år. Dina besök hos tandläkaren är kostnadsfria till och med det år du fyller 23 i hela Sverige. Det är upp till respektive landsting att utforma vilka regler som gäller.

Relaterade inlägg: