Vad kostar en ny Touareg?

Vad kostar en ny Touareg?

Vad kostar en ny Touareg?

Majoriteten av våra Touareg har diesel som bränsle men det finns också ett mindre antal elhybrid. Snittet för våra Volkswagen Touareg är att bilen är tillverkad 2017, har gått 9 632 mil och snittpriset är 341 009 kr. Denna bil går att köpa online! Denna bil går att köpa online!

När kom nya Touareg?

En bil som når nya ännu högre nivåer när det gäller den senaste teknologin. Den 23 mars var det världspremiär i Kina för en helt nyutvecklad generation av märkets flaggskepp – Touareg. Bland annat imponerar nya Touareg med det nya infotainmentsystemet ”Innovision Cockpit” som bildar en helt digital förarmiljö.

När kommer Tiguan som laddhybrid?

Först ut med den nya laddhybriddrivlinan blir nya generationen Passat och Tiguan som ska börja säljas 2023. Eventuellt kan även Golf GTE och den enklare versionen Golf eHybrid få ta del av nyheterna ungefär samtidigt, men eHybrid-modellen säljs inte i Sverige.

Vad är en Touareg?

Volkswagen Touareg är en fyrhjulsdriven bilmodell från Volkswagen som lanserades 2002. Modellen som utvecklades i samarbete med Porsche har terrängegenskaper och är Volkswagens första modell i SUV-klassen. Namnet Touareg kommer från tuaregerna, ett afrikanskt folk som traditionellt levt som nomader i Saharaöknen.

Vad kostar en Tiguan laddhybrid?

Volkswagen fortsätter att bredda sitt utbud av laddhybrider – nya Tiguan eHybrid finns nu att beställa på den svenska marknaden. Rekommenderat cirkapris: från 463 900 kr. Tiguan är den mest framgångsrika SUV:en i Europa och en av de mest sålda SUV:arna i världen.

Finns Tiguan som laddhybrid?

En av höjdpunkterna är att Volkswagen nu elektrifierar Tiguan med en ny modern laddhybridversion. Nya Tiguan eHybrid kan köras i helt elektriskt läge med en räckvidd på upp till 50 km (WLTP) och därmed utan lokala utsläpp.

Relaterade inlägg: