Hur mycket kostar TIER i minuten?

Hur mycket kostar TIER i minuten?

Hur mycket kostar TIER i minuten?

Billigast och sämst Lime har en startkostnad på tio kronor, därefter tre kronor i minuten, Tier liksom Voi har samma startkostnad och sen 1.50 kronor kronor per minut. I de flesta andra länder är kostnaden ungefär den samma.

Hur mycket kostar TIER pass?

Pris: 10 kronor att låsa upp samt 1,50 kronor per minut. Tier finns i Lund, Malmö, Stockholm och Uppsala. Pris: 10 kronor att låsa upp, 2,25 kronor per minut. Voi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Helsingborg.

Vad är upplåsningar i TIER?

TIER är ett klimatneutralt företag som förändrar hur vi rör oss i städerna, för alltid. Vi bryr oss om miljön, våra åkare och städerna vi bor i. Varje gång til väljer att ta en TIER, väljer du samtidigt att ta dig fram utsläppsfritt sätt jämfört med om du hade valt en biltur.

Hur länge kan man åka TIER?

När du kör våra e-scooters är den maximala uthyrningstiden 2 timmar. Efter 120 minuter avslutas körningen automatiskt. Tänk på att den maximala hyrestiden även inkluderar den tid du pausar din resa.

Har Tier Månadspass?

Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass eller 389 kronor.

Hur får man gratis Bolt?

Du behöver bara två saker för att få din gratisresa med Bolt:

  1. Boltappen (laddas ned från Google Play eller App Store)
  2. En vän som också vill få en gratisresa (solklar win-win )
BE

Hur låser man upp en voi gratis?

Tillsammans med några mjukvarupatchar, öppna för nedladdning på Github, ska det därefter gå att låsa upp elscooterns grundfunktionalitet. Det avslöjar engagerade diskussionstrådar på forumen Reddit och ScooterTalk från det senaste kvartalet. Vissa elscooteruthyrares hårdvara ska bara ta runt 10 minuter att ”omvandla”.

Relaterade inlägg: