Vad kostar det att byta spolarpump?

Vad kostar det att byta spolarpump?

Vad kostar det att byta spolarpump?

Det tog ca: 1 tim att byta pump själv och 256 kr på Mekonomen för pumpen.

Vad kostar Bosch torkarblad?

Priser torkarblad - Bosch Aerotwin Torkarblad till vindrutan: 498 kr/ par.

Måste man ha vindrutespolare?

Lagen om vindrutespolare kom 1969 och gäller fordon tillverkade fr. o.m. 1 januari 1971. Om äldre fordon har spolare behöver dom inte fungera.

Kan inte spruta spolarvätska?

Om det inte kommer ut något spolarvätska ur spolarmunstyckena kan det bero på tre saker: – Pumpen funkar inte. – Tillförselslangen sitter löst eller är defekt. – Sprutmunstyckena är tilltäppta.

Vad kostar Spolarvätska på pump?

Man måste komma ihåg att skilja på spolarvätska och spolarvätska också. Den som statoil säljer för 30kr flaskan är (förhoppningsvis) koncentrerad och utblandbar till typ 3-4 liter vanlig vätska. Den som säljs ur pump är ju färdigblandad. Den färdigblandade på dunk kostar runt 19kr/litern den med.

Vad ska man göra om spolarvätskan har fryst?

Ta en OkQ8 o spola tills det har tinat. Du behöver inte varmt vatten för det. Kallt v är tillräckligt varmt för det. När du har tinat systemet, tömmer du det på all vätska.

Hur tömmer man spolarvätska?

Med tanke på hur spolarvätskebehållaren ser ut och var den sitter så är det smidigaste/snabbaste att bara köra ned en smal slang längst ned och börja suga upp med en vakuumpump (ju större desto snabbare går det).

Vad kostar en liter spolarvätska?

23,92 exkl. moms.

Var kan man köpa spolarvätska?

Bilvård- spolarvätska, motorollja & produkter för bilen | Circle K.

Är biltemas spolarvätska bra?

Testet utfördes med både nya och gamla torkarblad och resultatet blev intressant. Bäst rengörande förmåga totalt sett har Rusta för bara sju kronor litern. På andra plats kommer Biltema för tio kronor litern. Längst ned hittar vi däremot tre blandningar som alla kostar 20 kronor litern eller mer.

Relaterade inlägg: