Hur mycket kostar det att hyra ett släp?

Hur mycket kostar det att hyra ett släp?

Hur mycket kostar det att hyra ett släp?

Priser släp
SläpKorttid 0-4 hDygn**
Släpvagn med nätgrind209:-339:-
Släp med kåpa 4,5 kbm249:-379:-
Släp med kåpa 6,5 kbm299:-479:-
Skåpsläp 9 kbm/11 kbm349:-519:-

Kan man hyra släp i en stad och lämna i en annan?

Envägshyra fungerar så att du kan hyra en bil eller ett släp på ett stället och sedan leverera det hyrda fordonet i en annan stad. I Sverige kan man också hyra här och lämna där men det är allra vanligast på landets flygplatser.

Finns Släputhyrning?

Släputhyrning på OKQ8 Har du rensat i trädgården så har vi släpet du behöver när du ska åka till soptippen. Ska du flytta kan vi erbjuda ett större, högre släp med nedfällbar ramp för smidig lastning. På OKQ8 kan du hyra öppna flakvagnar, grindvagnar, täckta vagnar med kåpa eller flyttsläp med ramp.

Var kan jag hyra bilsläp?

Boka och hyr ditt släp hos oss Släp för alla – bilar, båtar och flyttlasset. Välj släpvagn som bäst uppfyller dina behov. Hittar du inte rätt släp eller skåpvagn på din ort kontakta stationen direkt via Hitta station.

Kan man lämna tillbaka släp på annan ort?

Du kan inte hyra bil eller släp på ett ställe och lämna tillbaka på ett annat.

Kan man hyra släp på IKEA?

Vi erbjuder gratis lånesläp vid flera av våra varuhus, genom företaget Freetrailer. Lånesläpet är kostnadsfritt att låna fram till klockan 10:00* nästkommande dag. Du kan hyra släpet direkt i varuhuset med hjälp av vår personal eller på egen hand genom Freetrailer.se.

Hur kan Freetrailer vara gratis?

Du kan låna din Freetrailer gratis om du hämtar den direkt i butiken utan förhandsreservation och dagsförsäkring och om du återlämnar Freetrailern inom gratisperioden. Det är alltså gratis att låna en Freetrailer direkt hos våra partner inom gratisperioden.

Relaterade inlägg: