Hur blir man Möbeltapetserare?

Hur blir man Möbeltapetserare?

Hur blir man Möbeltapetserare?

Utbildningen till Tapetserare är två år lång och består till 80 procent av praktiskt utövande av yrket på en lärlingsplats. Resterade tid genomförs teoretiska studier relaterade till ditt framtida yrke. Teorin genomförs i skolans fina lokaler på Vasagatan 46 i Stockholm, men går att följa helt på distans.

Hur lång utbildning snickare?

Individuell utbildningslängd beroende på förkunskaper men cirka ett år. Utbildningen till snickare är CSN-berättigad. Efter utbildningen kan du söka anställning som lärling på ett företag.

Hur mycket tjänar en Byggnadsträarbetare?

34 300 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad är finsnickeri?

Snickeri är snickarens hantverk, som går ut på att bearbeta och sammanfoga arbetsstycken av trä. Man skiljer därvid vanligen på byggnadssnickeri, det vill säga husbyggnation och annat grövre snickeri, och finsnickeri som innefattar bland annat möbel- och inredningssnickeri.

Vad tjänar en sadelmakare?

27 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Relaterade inlägg: