Hur mycket kan man sälja ett svenskt pass för?

Hur mycket kan man sälja ett svenskt pass för?

Hur mycket kan man sälja ett svenskt pass för?

Pass och id-kort till många länder kan beställas; skicka ditt foto, så skickar säljaren en falsk id-handling. Svenskt pass till salu för 4 000 dollar. De flesta saker som säljs på den svarta marknaden är trots allt inga nyheter; det är ungefär vad vi ofta läser om och som man kan förvänta sig.

Vart kan man sälja pass?

Trycket på tider för att skaffa nytt pass är extremt högt och väntetiderna långa. Som en följd av det har privatpersoner nu börjat sälja passtider på Facebook. P4 Göteborg rapporterar att flera annonser dykt upp i olika Facebookgrupper där man blir erbjuden att köpa en tid för att förnya sitt pass.

Hur mycket kostar ett nationellt id-kort?

Avgift och leveranstid 1 Pass 350 kronor 2 Nationellt id-kort 400 kronor 3 Provisoriskt pass 980 kronor

Hur ska man ansöka om pass och id-kort?

Barn och unga under 18 år måste personligen komma till passexpeditionen för att ansöka om sitt pass och nationellt id-kort. Vårdnadshavares medgivande krävs alltid och lämnas på en särskild blankett. Pass och nationellt id-kort för barn och ungdomar. Hämta pass eller nationellt id-kort

Vad kostar ett nationellt id-kort 400 kronor?

Nationellt id-kort 400 kronor. Du betalar avgiften på passexpeditonen när du ansöker, helst med betalkort eller kreditkort.

Relaterade inlägg: