Har Honda Hrv?

Har Honda Hrv?

Har Honda Hrv?

Nästa generations HR-V med enbart hybrid, som kommer att lanseras i början på 2022, kommer att tilltala moderna kunder, och spegla deras aktiva och uppkopplade livsstil, med en åtråvärd blandning av effektiv och responsiv prestanda." Hondas helt nya HR-V kan förbeställas från 2021-09-01.

Hur bra är Honda CR V hybrid?

Totalt har det sålts närmare tio miljoner av CR-V sedan lanseringen 1995, stundtals har CR-V varit världens bäst säljande suv. Framgångsreceptet då som nu är fina utrymmen och trevliga köregenskaper. Innerutrymmena är enastående, baksätets ben- och fotutrymme är nästan skrattretande generöst.

Hur mycket drar en Honda CR-V?

Med blandad körning ligger jag på 4,5-4, km. Det är fantastiskt bra för en så stor och tung bil. Förutom att bilen är bekväm och bränslesnål är det den goda kvaliteten som sticker ut, tycker Mats.

Var tillverkas Honda CR V?

I dag tillverkas den inte bara i Japan och England, utan också i USA, Canada, Mexico och Kina. Honda CR-V är en världsbil.

Hur långt går en Honda CR-V?

När går bilen helt med eldrift (EV)? Det är möjligt att köra upp till 2 km helt på el beroende på förhållanden som last, trafik och vägtyp. När kraften börjar ta slut laddar generatorn batteriet. Detta sker helt sömlöst utan att föraren behöver ingripa.

Relaterade inlägg: