Hur mycket kostar iCloud lagring?

Hur mycket kostar iCloud lagring?

Hur mycket kostar iCloud lagring?

Priset för lagringsutrymme på iCloud är när detta skrivs: 50 GB: GB: 29 kr. 2 TB: 89 kr.

Vad kostar Apple iCloud?

Finns det fortfarande en gratisversion av iCloud? Ja. Alla som äger en Apple-enhet har fortfarande 5 GB gratis lagringsutrymme i iCloud.

Vad är bra med iCloud?

Med iCloud Drive kan du hålla filer och mappar uppdaterade på alla dina enheter, dela filer och mappar med vänner, familj, kollegor med mera. Du kan lagra alla typer av filer* på iCloud Drive förutsatt att de är mindre än 50 GB och att du inte överskrider din lagringsgräns för iCloud.

Hur kan jag rensa iCloud?

Du kan radera filer du inte längre vill lagra i iCloud Drive. Viktigt: När du raderar en fil från iCloud Drive på iCloud.com raderas den även från alla dina enheter där iCloud Drive är aktiverat. i verktygsfältet för iCloud Drive.

Är iCloud gratis?

Finns det fortfarande en gratisversion av iCloud? Ja. Alla som äger en Apple-enhet har fortfarande 5 GB gratis lagringsutrymme i iCloud. Du kan när som helst uppgradera till iCloud+ och få mer lagringsutrymme och nya smarta funktioner för integritetsskydd.

Hur tar jag bort avlasta appar?

Avlasta oanvända kallar Apple funktionen, och här går vi igenom hur det fungerar och hur du kan utnyttja (eller stänga av) det. Du aktiverar eller stänger av funktionen i Inställningar -> Allmänt -> Iphone-lagringsutrymme, längst upp under Rekommendationer.

Relaterade inlägg: