Vad kostar Tesla Autopilot?

Vad kostar Tesla Autopilot?

Vad kostar Tesla Autopilot?

“Uppgraderad autopilotkostar 38 900, “Total självkörningsförmåga” 77 700. Priserna sägs gå upp i framtiden när fler funktioner släpps. (“Total självkörningsförmåga” kostade tex endast 55 000 kronor för två år sedan.) Kommer du köpa din Tesla med “Uppgraderad autopilot” eller “Total självkörningsförmåga”?

Får man använda Tesla Autopilot?

För bilar utan Autopilot-programvara, men som är utrustade med nödvändig hårdvara, kan du köpa Autopilot, Uppgraderad Autopilot eller Total självkörningsförmåga när som helst genom ditt Tesla-konto och den nödvändiga Autopilot-programvaran kommer att läggas till i din bil.

Vad ingår i Tesla Autopilot?

Sedan 2016 har alla nya Tesla-fordon som standard den hårdvara som krävs för att aktivera autopilot, inklusive åtta 360-graderskameror, 12 ultraljudssensorer, framåtriktad radar, synbearbetningsverktyg, en inbyggd dator och mer.

Hur bra är Teslas Autopilot?

Autopiloten introducerar nya funktioner och förbättrar existerande funktionalitet för att göra din Tesla säkrare och mer kapabel över tid. Autopilot låter din bil styra, accelerera och bromsa automatiskt inom sitt körfält.

Hur fungerar en Autopilot?

Ett reglersystem arbetar med att jämföra vad som brukar kallas Ärvärde och Börvärde. För en autopilot är Börvärdet den kompasskurs (Referenskurs) som båten är inställd på att följa i autoläge. Ärvärdet är den verkliga kompasskursen som båten stävar mot och ges av den Elektroniska Kompassen 10 gånger per sekund.

Relaterade inlägg: