Vad kostar greenfee St Andrews?

Vad kostar greenfee St Andrews?

Vad kostar greenfee St Andrews?

St Andrews, Old Course: Greenfee: 2 375 kr. Därför bör du spela den: Alla golfbanors moder är ingen omedelbar förälskelse. Förstagångsbesökaren minns tre hål (1, 17, 18) och allt som inträffar däremellan brukar vara irrelevant. Men känslan och pirret i magen att slå ut på Old Course är obetalbart.

Vad kostar medlemskap i Bro Hof?

Bro Hof kommer att bli världsberömt, säger ägaren Björn Örås och syftar främst på hur golfbanan byggts för publiken. I skuggan av det som tycks bli en lyckad tävling på Europatouren finns en golfklubb som känns mycket exklusiv. Det kostar 350 000 kronor att bli medlem och årsavgiften är hög.

Vad kostar greenfee på Bro Hof?

Bro Hof Stadium Course har av Golf Digest rankats som Sveriges bästa bana och i juni avgjordes Nordea Masters där. Banan är öppen för alla, men om man ska spela som greenfee-gäst får man vara beredd att lätta på lädret. Från och med 1 juni har nämligen greenfeen höjts från 1 650 till 2 500 kronor.

Vad är greenfee?

Greenfee är avgiften man betalar för att få gå ut och spela på en golfbana där man inte är medlem.

Vem äger Bro Hof golfbana?

Klubben Bro Hof Slott Golf Club bedriver sin verksamhet i aktiebolaget Bro Hof Golf AB. Bolaget hyr mark och byggnader av Bro Hof Slott AB, som ägs till 100% av Björn Örås. År 2002 förvärvade Björn Örås fastigheten Bro Gård 1:88. 2004 antogs detaljplanen för byggandet av två golfbanor på marken.

När öppnar Ullna GK?

Varmt välkomna till bords! Ullna Indoor Golf öppnar den 15 November. Varmt välkomna!

När byggdes Bro Hof golfbana?

Bro Hof Slott Golf Club
LandSverige
Grundad2002
Webbplatswww.brohofslott.se
Stadium Course
Spelklar2006

Relaterade inlägg: