Hur många har sett nya Bond?

Hur många har sett nya Bond?

Hur många har sett nya Bond?

Bondfebern är stark i hela Norden. Biosuccé! ”No time to die” lockade 222 000 åskådare till svenska biografer under premiärhelgen. Det gör den nya Bondfilmen med Daniel Craig i huvudrollen till den mest framgångsrika under en öppningshelg någonsin i Sverige.

Vem blir nye Bond?

Eftersom Bond har pensionerat sig har han tvingats lämna över det eminenta 007-numret till en efterträdare, ingen mindre än agenten Nomi spelad av Lashana Lynch.

Är nya Bond bra?

Dags att snacka spoilers! Den nya Bondfilmen gör väldigt mycket rätt. Det levereras skarpladdad action under stora delar av den långa speltiden, en hel del referenser till allt det vi älskat med agent 007 genom åren, samtidigt som regissören Cary Fukunaga lyckas styra in vår hjälte på nya spår.

Varför dör Bond i No Time to Die?

”Ett dåligt ostron” kunde ha dödat James Bond För Cary Joji Fukunaga som regisserat ”No time do die” var det bara att acceptera det kontroversiella beslutet. James Bond skulle alltså .

Hur slutar James Bond No Time to Die?

James Bond har en femårig dotter! Dock ska Madeleine ha kredd för att ha gjort något som ingen annan kvinna tidigare gjort (vad vi vet?). Alltså: fött James Bonds barn! Överraskningen var kanske inte jättestor om man har råkat läsa några av de rykten som föregick "No Time to Die"-premiären, men ändå.

Vem äger rättigheterna till Bond?

Det inkluderar bland annat prenumerationstjänsten Amazon Prime som bland annat ger kunder tillgång till strömning av tv och film. I och med förvärvet sätter Amazon klorna i rättigheterna till filmklassiker som ”Singin' in the rain” och Rocky-filmerna. MGM äger också rättigheterna till James Bond-filmerna.

Relaterade inlägg: