Vad kostar en Hundförsäkring om året?

Vad kostar en Hundförsäkring om året?

Vad kostar en Hundförsäkring om året?

En hundförsäkring kostar vanligtvis mellan 12 kr om året. Detta varierar dock väldigt mycket beroende på vilken ras som hunden är, en ras med hög risk för sjukdomar och olyckor har en högre premie. Hundförsäkringens pris beror också på vilken självrisk du väljer och vad som ingår i försäkringen.

Vilken Hundförsäkring är billigast?

Tax är en av de billigaste hundraserna när det kommer till hundförsäkringar i vårt prisexempel. Det lägsta alternativet är Agria där en hundförsäkring kostar 110 kr per månad, därefter Folksam med 149 kr per månad och Lassie 151 kr per månad.

Hur mycket betalar ni i Hundförsäkring?

Hur mycket försäkringarna kostar beror även på var man bor. Om man bor i Stockholm, som är dyrast i landet, kostar en labradorhane 2 174 kronor per år att försäkra hos Agria. I Örebro kostar samma försäkring 2 064 kronor och i Umeå 1 840 kronor. DET ÄR OCKSÅ stor prisskillnad mellan raser.

Vad kostar en Hundförsäkring på Agria?

Pris Agria hundförsäkring Agrias hundförsäkring kostar 352 kr/månad enligt vår tabell. Då har man en fast självrisk på 2050 kronor och en rörlig självrisk på 25%, samt 60.000 kronor i försäkringsbelopp. Medicin och Rehabilitering ingår upp till 10 000 kr.

Vilken hund försäkring ska man välja?

Vilken är den bästa hundförsäkringen? Vi har i vår jämförelse av alla hundförsäkringar utsett Lassie till den bästa hundförsäkringen 2022. Försäkringen är bäst i test eftersom den är omfattande och flexibel utan rasspecifika begränsningar och erbjuder det högsta ersättningsbeloppen på marknaden.

Hur mycket kostar Djurförsäkring per månad?

En hundförsäkring kostar mellan 1 kronor i månaden. Beroende på vilken ras du försäkrar, hundens ålder och vilken självrisk du väljer kommer priset att variera. Därför är det bäst att vända sig direkt till ett försäkringsbolag som kan ge dig ett prisförslag för din hund.

Vad kostar Agria?

Spara pengar med en försäkring Med en försäkring slipper du stå för hela kostnaden själv och ditt veterinärbesök blir inte lika dyrt för dig! * Exemplet är beräknat i kronor med 3 300 kronor i fast och 15 procent i rörlig självrisk. Detta är endast ett exempel på självrisk och inte faktiska kostnader hos veterinären.

Vad kostar det per år att ha hund?

En hund innebär både fasta och löpande kostnader Vissa av dessa kostnader är återkommande men många behöver du bara köpa en gång. Räkna mer att kostnaderna för hundägare det första året är ungefär 36 000 kr. Din kostnader varje månad blir alltså i genomsnitt 3000 kr under det första året.

Vilken hundras har minst hälsoproblem?

Några av de friskaste hundraserna enligt Sveland Djurförsäkringars statistik är den brittiska terrierrasen jack russel, den dansk-svenska gårdshunden och den ungerska vallhunden pumin. Bland de lite mer storväxta raserna finns finsk lapphund och japansk spets.

Relaterade inlägg: