Vad kan man se på Luftfartsverkets Drönarkarta?

Vad kan man se på Luftfartsverkets Drönarkarta?

Vad kan man se på Luftfartsverkets Drönarkarta?

På LFV:S. drönarkarta kan du se var de permanenta restriktionsområdena finns. Det finns även tillfälliga restriktionsområden som upprättas för att skydda luftfarten för den verksamhet som genomförs i området. Det kan exempelvis vara polisen som flyger med drönare utom synhåll eller Försvarsmakten som gör en övning.

hva er droner?

Droner blir brukt i militæret, til frakt av gods og som hjelpemiddel i diverse yrker. I denne samletesten snakker vi imidlertid om flyvende foto- og videokameraer, som du kan styre fra bakken ved hjelp av en app på mobilen og/eller håndkontroller. Les også: De beste VR-brillene.

hva er nye regler for bruk av droner?

Det jobbes for tiden med nye regler for bruk av droner som skal sikre blant annet luftfart, miljøvern og personvern. EU-regelverket rulles for alvor ut fra 2019. Les deg opp på de nyeste reglene før du sender dronen til værs og vær spesielt påpasselig med at dronen ikke brukes i nærheten av fly, helikopter, fugler og annet som beveger seg i luften.

hva synes testerne om droner?

Den skiller seg skarpt ut fra mengden med sitt originale og futuristiske design helt uten rotorer, og ser til forvekskling mer ut som et lite fly. Denne dronen mener flere av testerne at vil slå godt an hos dem som bare ønsker å ha det gøy med å fly droner, men som kanskje ikke stiller de største kravene til å ta bilder eller video.

hvilken drone er best for testvinner?

Både Typhoon Q 500 og Typhoon H blir av testerne trukket frem som reelle utfordrere til nettopp testvinner DJI Phantom 4 og et langt mer økonomisk valg for «vanlige» droneentusiaster. Å ta en titt på disse dronene kan nok være lurt før du bestemmer deg for hvilken drone du vil gå for.

Relaterade inlägg: