Är Eurosport Player gratis?

Är Eurosport Player gratis?

Är Eurosport Player gratis?

Här är några saker du behöver veta innan du laddar ner Eurosport Player: ‒ Du behöver ett abonnemang för att få tillgång till Eurosport Player. ‒ Du måste vara 18 år eller äldre för att logga in eller skapa ett abonnemang. ‒ Avgifter för mobilnät och WiFi kan tillkomma.

Hur kan jag se Eurosport 2?

Eurosport Player finns tillgänglig på webb, mobil, SmartTV, Chromecast och AirPlay. Plattformen har alla Eurosport-steamingtjänster, och enbart dessa. Du kommer in på både Eurosport och Eurosport Player med samma konto och inloggningsinformation, och med en enda prenumeration.

Vad kostar Eurosport i månaden?

Eurosport Player kan ingå i ditt tv-abonnemang. Gör det inte det kostar det 99 kronor i månaden, eller 790 kronor för ett helt år. Du kan också streama Eurosport 1 och 2 tillsammans med Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 på dplay.se för 79 kronor i månaden, eller 790 för helår. Detta gäller endast sport du ser direkt.

Vad händer med Eurosport Player?

Tills discovery+ släpps och Eurosport introduceras i tjänsten i ditt land så kommer Eurosport Player att fortsätta vara tillgänglig, men efter det kommer Eurosport Player att fasas ut. Våra linjära Eurosport-kanaler och eurosport.com fortsätter som de gör idag.

Vad är skillnaden på Eurosport 1 och 2?

Eurosports kanaler sänds digitalt i de flesta nät; trots detta valde kanalen av praktiska skäl länge att sända med 4:3-bild och med mono-ljud. Från 1 april 2010 sänder dock kanalen i 16:9. Systerkanalen Eurosport HD sänder dock i 16:9 och under 2009 lanseras en andra HD-kanal under namnet Eurosport 2 HD.

Hur många kan titta samtidigt på Eurosport?

Eurosport Sverige on Twitter: "@goonerpit Minst två enheter, rekommenderar att regga kontot via din dator" / Twitter.

Hur kan man se Eurosport?

Du kan registrera dig och prenumerera i appbutiken eller på webben. Ladda ner Eurosport-appen för streaming och nyheter eller ladda ner Eurosport Player-appen för enbart streaming. Om du väljer att prenumerera från din appbutik hanterar du sedan din prenumeration och fakturering direkt i Google Play Store.

Relaterade inlägg: