Vad kostar bil och husvagn till Gotland?

Vad kostar bil och husvagn till Gotland?

Vad kostar bil och husvagn till Gotland?

Från 550 SEK. Ta med dig husbil, husvagn eller tält och kom och campa på Gotland! I paketet ingår campingtomt för tält eller husbil/husvagn samt personbiljett tur och retur med färjan. Frånpriset gäller per person och en natt, och baseras på bokning av tältplats för två vuxna samt tur och returresa utan fordon.

Vad kostar färjan till Fårö?

Fårösundsleden går mellan Fårösund på norra Gotland och Broa på Fårö. Färjeledens längd är 1300 meter och överfartstiden är sex minuter. Resan med vägfärjan är avgiftsfri.

Hur kommer jag billigast till Gotland?

Sjövägen tar man sig året runt till Gotland med Destination Gotlands bilfärjor från Nynäshamn och Oskarshamn. Biljettpriserna varierar beroende på hur attraktiv en avgång är. Att åka sent på kvällen eller på natten mitt i veckan är i regel billigare än att åka mitt på dagen i anslutning till en helg.

Får man ta med sig alkohol på Gotlandsfärjan?

Det är inte tillåtet att förtära egen medhavd alkohol ombord.

Hur ofta går färjan till Fårö?

Vägverkets färja tar dig kostnadsfritt över från det gotländska fastlandet till Fårö på ca 8 minuter. Färjan går året runt från morgon till kväll, men sommartid utökas antalet avgångar. Turer utöver ordinarie avgångar (även nattetid) kan beställas per telefon.

Hur många bilar får plats på Fåröfärjan?

Under vintern går den alltid en gång i halvtimmen. På färjan Kajsa-Stina får det plats ungefär 298 passagerare och cirka 50 personbilar, och på färjan Bodilla får det plats 298 passagerare och 40 personbilar.

Vilka rederier kör till Gotland?

Färjorna är höghastighetsfartyg med en restid på drygt tre timmar. Nynäshamn trafikeras med två tur- och returresor per dag, året runt. Oskarshamn trafikeras med en tur- och returresa per dag, året runt. Under för-, sommar- och eftersäsong är antalet turer per dag betydligt fler.

Relaterade inlägg: