Vart kommer Flo Rida i från?

Vart kommer Flo Rida i från?

Vart kommer Flo Rida i från?

Flo Rida, artistnamn för Tramar Dillard, född 17 september 1979 i Carol City, Miami-Dade County, Florida, är en amerikansk rappare-, hiphop-artist och låtskrivare.

Hur funkar appen Flo?

Logga mensen i en enkel kalender, ställ in påminnelser för menscykeln, ange humör och PMS-syndrom, använd kalkylatorn för att beräkna förlossningsdatum, följ graviditetskalendern och få total kontroll över din hälsa. Flos förutsägelser ska inte användas som en form av preventivmedel.

Är Flo appen bra?

Flo. Det finns många appar som hjälper dig att hålla reda på din menscykel och Flo är en av dem. Genom att dokumentera vilket humör du är på, hur stark din sexlust är eller om du sovit bra eller dåligt kan du lättare förstå din kropp.

Har man ägglossning om man har mens?

Menscykeln börjar på mensens första dag och varar ofta i 3-6 dagar. När mensen är slut börjar direkt ett nytt ägg mogna i äggstockarna, och slemhinnan i livmodern byggs upp för att ta emot ett befruktat ägg. Ägglossning sker cirka 14 dagar före nästa menstruation startar.

Hur har man koll på sin mens?

Det behöver inte längre vara jobbigt att hålla kollmensen! Vi har listat några exempel på appar som skiljer sig från mängden....Vi har listat några exempel på appar som skiljer sig från mängden.

  1. Clue. ...
  2. FitrWoman. ...
  3. Eve. ...
  4. Menskoll (P-Tracker) ...
  5. 28 days later - PMS tracker. ...
  6. Pepapp.
BE

Relaterade inlägg: