Hur många mål har Harry Kane gjort i Premier League?

Hur många mål har Harry Kane gjort i Premier League?

Hur många mål har Harry Kane gjort i Premier League?

Denna säsong
Liga/CupMålSpelade
Premier League 201737
FA Cup 2033
Ligacupen 2015
VM-kval (Europa) 20128

Hur många mål har Harry Kane gjort i landslaget?

Hans fulla namn är Harry Edward Kane och hans vanligaste position är anfallare. Han föddes i Walthamstow, London, England och är idag 28 år gammal. Även i landslaget har Harry Kane gjort mål, närmare bestämt totalt 49 mål på 69 landskamper för England.

Vilket lag går Kane i?

Harry Edward Kane MBE, född i Walthamstow i London, är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar för det engelska Premier League-laget Tottenham Hotspur. Harry Kane i juni 2018. * Antal matcher och mål i seniorlag räknas endast för de inhemska ligorna och är korrekt per den .

Vilket lag spelar Kane i?

Tottenham Hotspur FC#10 / Anfallare Englands herrlandslag i fotboll#9 / Anfallare Harry Kane/Nuvarande lag Harry Edward Kane MBE, född i Walthamstow i London, är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar för det engelska Premier League-laget Tottenham Hotspur. Harry Kane i juni 2018. * Antal matcher och mål i seniorlag räknas endast för de inhemska ligorna och är korrekt per den .

När går Kanes kontrakt ut?

Stjärnan har nu bestämt sig för att respektera sitt kontrakt och inte bråka sig bort. Harry Kane, 28, har varit tydlig med att han vill vidare i karriären för att kämpa om titlar. Den engelske landslagsstjärnan har dock kontrakt till sommaren 2024 och Tottenham vill inte sälja.

Vad har hänt med Harry Kane?

- Det är klart att det var mycket snack och spekulationer över sommaren. Det är första gången som det riktigt har hänt för mig, men det är en del av att vara en stor spelare och jag tycker att jag hanterade det bra, säger Kane till The Athletic. Harry Kanes kontrakt med Tottenham löper ut i juni 2024.

Hur mycket tjänar Zlatan som mest?

Sajten rankar spelarnas nettoinkomst, det vill säga efter skatt, och då toppar Zlatan lönelistan med sina 71 miljoner kronor om året. Det innebär att Ibrahimovic har en månadslön på knappt sex miljoner kronor, eller om man så vill ungefär 194500 kronor om dagen.

Relaterade inlägg: