Har IKEA Kållered öppnat?

Har IKEA Kållered öppnat?

Har IKEA Kållered öppnat?

Just nu skapar vi ett nytt hem åt IKEA Kållered och tills det att vi byggt klart så har vårt gamla varuhus öppet precis som vanligt. När vi öppnar så kommer nya IKEA Kållered att sprudla av passion och inspiration för livet hemma. Du kan också följa utvecklingen av det nya varuhuset på Instagram.

När öppnar den nya IKEA?

Än kan Ikea inte säga när det nya Ikea-varuhuset i Kållered öppnar. ”Vi har inget nytt datum för öppning”, säger presskontakt Mattias Hennius. 30 september i fjol var planen att Ikeas storsatsning i Kållered, Mölndal, skulle öppna. Ett nytt toppmodernt varuhus ska ersätta det befintliga.

Varför öppnar inte IKEA Kållered?

Det nya robotlagret fungerade, men inte med den kvalitet som Ikea önskade. – För att känna oss trygga i att kunna erbjuda det vi vill, har vi beslutat oss för att förlänga testperioden av lagret och därmed flytta fram datumet för öppningen, sa Mattias Hennius.

Har nya Ikea öppnar?

30 september i fjol var planen att Ikeas storsatsning i Kållered, Mölndal, skulle öppna. Ett nytt toppmodernt varuhus ska ersätta det befintliga. Bland annat har det utrustats med ett robotlager som automatiskt plockar produkter åt kunden som den annars fått hämta i ta det själv-lagret.

Har nya Ikea öppnat?

Ikeas nya moderna varuhus med robotlager skulle ha öppnat under torsdagen. – Just nu pågår två saker. Dels arbetas det intensivt med att se till att lagret fungerar med den kvalitén som våra kunder kan förvänta sig. Sen lyfter vi och uppdaterar det befintliga varuhuset.

Vad händer med Ikea Kållered?

Vad som händer med det gamla varuhuset är inte spikat till hundra procent. Men planen är att det ska rivas och ersättas med ett shoppingcenter. Uppförandet av Ikeas nya varuhus i Kållered är i full gång. Bygget ligger precis intill den tidigare butiken och beräknas vara klart under början av 2021.

Relaterade inlägg: