När startar bokrean 2022?

När startar bokrean 2022?

När startar bokrean 2022?

På senaste styrelsemötet beslutades om startdatum för bokrean 2022. Tisdagen den 22 februari startar nästa bokrea.

Vart ska man köpa böcker?

Det finns flera siter där man kan köpa kurslitteratur begagnat, både från privatpersoner och företag som köper in begagnade böcker och säljer vidare. Det är inte bara bra för miljön utan även för plånboken! Exempel på siter där du kan köpa kurslitteratur är Kurslitteratur.se, Campusbokhandeln.se och Adlibris.se.

Vad kommer på bokrean 2022?

Den 22 februari är det reastart på Akademibokhandeln. Sortimentet till årets Bokrea innehåller närmare 800 populära boktitlar. Med hänsyn till pandemin genomförs rean med extra försiktighetsåtgärder. Den traditionella, årliga bokrean sätter boken och litteraturen i centrum och är en stor folkfest i bokhandeln.

Hur länge är bokrea 2022?

Bokrean 2022 är nu slut. Fram tills nästa rea börjar i februari 2023 hittar du våra prissänkta böcker här. Fri frakt när du köper böcker för minst 249 kr.

Vad är skillnaden mellan storpocket och pocket?

Pocketbok (ofta bara kallad pocket) är en bok med mjuka pärmar. Namnet kommer från engelskans ord för ficka, då en pocket vanligtvis är i ett A5-liknande format, som ryms att bära med sig i en normal rockficka eller handväska. Pocketböcker finns även i större storlekar och kallas då för storpocket.

Relaterade inlägg: