Vad kostar Plugsurfing?

Vad kostar Plugsurfing?

Vad kostar Plugsurfing?

Har du ett Plugsurfing-kort gäller dock ett annat pris. 11:48 kronor per kilowattimme. Med sådana priser blir elresan dyr. Räkna med 20–35 kronor per mil.

Hur många kWh drar en Polestar 2?

mer om Polestar 2 Polestar 2 är en elbil med en motoreffekt på 300 kW och batteri på 78 kWh. Polestar 2 har en elförbrukning på ca 1.7 kWh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 2.9 kr per mil. Polestar 2 har en räckvidd på 470 km.

Hur mycket kostar en Volvo Polestar?

Nytt är att Polestar 2 nu erbjuds med endast en elmotor, Long Range Single Motor, och framhjulsdrift med startpris på 539 000 kronor. Effekten sänks då från 4 hästkrafter, men räckvidden uppges öka från 48 till 54 mil, enligt WLTP.

Vad kostar Polestar 2 i försäkring?

Självrisk 1 600 kr vid byte av ruta, 200 kr vid reparation. Endast 100 kr vid reparation hos Polestar-verkstad.

Hur mycket kostar Polestar 3?

Om Polestar 3 beräknas kosta minst 900 000 kr kommer Polestar 4 istället kosta omkring 550 000 kr som lägst, men vid lanseringen kan den vara dyrare.

Är Plugsurfing bra?

Plugsurfing låter ju bra, men när det inte fungerar (InCharge) och kostar skjortan (Ionity med 38:-/mil) så svalnar intresset betänkligt. Sanering - det är väl det ordet som kommer upp först i mina tankar (sic).

Vilka ingår i Plugsurfing?

Volvo Cars har ett samarbete med Plugsurfing för att du ska kunna utnyttja ett av Europas största laddningsnätverk. Med fler än 200 000 laddningsplatser i 38 europeiska länder täcker Plugsurfing dina behov, från vardagens ärenden till långresor utomlands. Du behöver inte hålla koll på flera olika konton eller appar.

Kan man leasa en Polestar?

Leasing. Leasing är rakaste vägen till en förhöjd elbilsupplevelse, som låter dig njuta av fördelarna med att ha en Polestar utan de förpliktelser som följer med ägande. Välj en bil under en överenskommen tidsperiod i utbyte mot en månadsavgift och lämna tillbaka bilen vid leasingperiodens slut.

Kan man leasa Polestar 2?

Den eleganta elbilen Polestar 2 med 440 km i räckvidd (WLTP) kan du enkelt leasa via oss antingen 24 eller 36 månader. Vi erbjuder ett fast pris där allt ingår i månadskostnaden. Bilen har en räckvidd på 4 km och kommer upp i 0-100 på 7,4 sekunder.

Relaterade inlägg: