Vad tjänar en Bussmekaniker?

Vad tjänar en Bussmekaniker?

Vad tjänar en Bussmekaniker?

29 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket tjänar en lastbils mekaniker?

Lön: 40 000 kronor i grundlön. Därtill jourersättning som kan bli 10 000–20 000 kronor i månaden, mer om det är mycket jobb. ”Lönen är bra.

Hur utbildar man sig till bilmekaniker?

Grundutbildningen för bilmekaniker / fordonsmekaniker finns inom gymnasieskolan, på Fordons- och transportprogrammet. Programmet finns vid både kommunala som fristående skolor. Vuxenutbildning brukar finnas inom komvux och liknande utbildning kan även finnas inom yrkeshögskola.

Hur blir man Lastbilsmekaniker?

Hur blir man lastbilsmekaniker på gymnasiet? Vill du jobba som lastbilmekaniker efter gymnasiet passar det bäst att läsa fordons- och transportprogrammet med inriktning lastbil och mobila maskiner på gymnasiet. Första året på fordons- och transportprogrammet är ett gemensamt och grundläggande år för alla inriktningar.

Vad innebär begreppet fältservice när det gäller Fordonsmekaniker?

Lastbils- och maskinmekaniker arbetar med tunga fordon, oftast på en verkstad med datorstöd och utrustning för tunga lyft. Även fältservice förekommer och då åker mekanikern ut till kundens fordon för att laga det på plats.

Hur mycket tjänar man som Maskinmekaniker?

33 700 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en betongarbetare i Norge?

Då blir det väl en hyfsad lön i slutet på månaden? – Brukar få ut mellan 46 000 och 48 000 norska kronor.

Relaterade inlägg: