Kan man annonsera privat på Hemnet?

Kan man annonsera privat på Hemnet?

Kan man annonsera privat på Hemnet?

Nej, för att annonsera på Hemnet måste du använda dig av en svenskregistrerad fastighetsmäklare. Registrerade fastighetsmäklare borgar för trygghet, kunskap och kvalitet och Hemnet lägger stort fokus på att leverera en säker och kvalitativ bostadssajt för våra besökare och deras framtida bostadsköp.

Vad är Säljkollen?

Säljkollen är en sida med mer detaljerad besöksstatistik, där du som säljare kan se hur många klick din annons får dag för dag och hur den presterar i jämförelse med liknande bostäder. För att komma in på Säljkollen använder du samma mejladress som angetts till mäklaren.

Hur betalar man Hemnet annons?

När annonsen publiceras på Hemnet får du som säljare ett mejl med en länk där du kan välja mellan tre olika paket för din annons: Hemnet Bas, Hemnet Plus eller Hemnet Premium. De olika paketen betalas online via Klarna med något av följande alternativ: Direktbetalning med personnummer och Mobilt BankID, Betalkort.

Hur annonserar man på Hemnet?

annonserar du din bostad med Hemnet

  1. Det första du gör när du behöver sälja din bostad är att välja och anlita en fastighetsmäklare. Därefter har du möjlighet att påbörja din annonseringHemnet.
  2. Välj ett av Hemnets annonspaket; Hemnet Bas, Plus eller Premium. ...
  3. Du betalar enkelt för din annonsHemnet.se.
  4. Klart!

Vad betyder sparat annons på Hemnet?

Testa Raketen inför din visning Din Raketen-annons visas vid sökningar då din vanliga annons skulle visats i sökresultatet. Raketen finns att köpa för 3 och 5 dagar. Den är perfekt att köpa och aktivera ett några dagar innan din visning, för att öka intresset för din bostad.

Hur betalar man Hemnet?

Hur betalar jag för min annons?

  1. Direktbetalning med personnummer och Mobilt BankID,
  2. Betalkort.
  3. E-faktura på 30 dagar.

Relaterade inlägg: