Vad kostar det att byta Vevaxeltätning?

Vad kostar det att byta Vevaxeltätning?

Vad kostar det att byta Vevaxeltätning?

Jag har kollat runt ang kopplingsbyte och om man inkluderar packboxen fick jag priser mellan 850 kr.

Hur mycket kostar det att byta packbox?

Det beror lite på vart i landet man vänder sig helt enkelt. Att byta packboxen innebär ju ungefär 90-10 i arbets/materialkostnad =)

Hur mycket kostar en vevaxel?

Deras tillverkning är exakt vad gäller deras slipning och balansering. Vanligen brukar vevaxlar till mopeder och motorcyklar behöva bytas ut. Dessa måste tåla högre hastigheter än bilar vilket leder till snabbare slitage. Bilens vevaxel kostar vanligen flera hundratals EUR.

Hur tar man bort en packbox?

Skruva i en plåtskruv i packboxen och använd den för att dra ut den med en tång eller skruva in den så att packboxen drar ut sig själv så att säga.

Vad är en packbox bil?

En packbox är en liten ring som fungerar som tätning och sitter på flera ställen i din bils motor. Om någon av dessa packningar skulle gå sönder kan det resultera i bland annat läckage och det kan stå dig dyrt.

Hur ska en packbox sitta?

En packbox monteras ju oftast så att ”fjäderringen” vänds mot den sidan där det högsta trycket finns och sidan med text hamnar utåt.

Hur monterar man en packbox?

För att kunna montera din packbox till vattenpump, servo mm korrekt måste du centrera den exakt och se till att de båda tätningarna pekar åt rätt håll (den bakersta mot motorn och den främre framåt). När du byter motorns packbox får du bara en chans att montera den rätt och måste därför ha ett specialverktyg.

Relaterade inlägg: