Vad kostar det att hyra bilbarnstol?

Vad kostar det att hyra bilbarnstol?

Vad kostar det att hyra bilbarnstol?

Vad kostar det att hyra bilbarnstolar? Du kan hyra bilbarnstolar för ca 75 kr per dag eller 259 kr för en vecka. Nu visas resultaten osorterat. Ange en plats för att visa de närmast dig.

Kan man hyra bilbarnstol?

Att hyra en bilbarnstol ska vara säkert och prisvärt. Från IF Barn i Bil kan du hyra en av marknadens säkraste bilbarnstolar från bara 114 kr per månad, och byta ut den i takt med att barnet växer. IF Barn i Bil är ett samarbete mellan försäkringsbolaget IF och bilbarnstolstillverkaren.

Vad kostar det att hyra babyskydd?

Hyrlösning med babyskyddet Go Modular X1 och bilbarnstolen iZI Plus X1 från BeSafe.

  • 169 kr per månad i 40 mån. Läs mer och beställ.
  • 219 kr per månad i 40 mån. Läs mer och beställ.
  • 225 kr per månad i 40 mån. Läs mer och beställ.

Varför uppfanns trepunktsbälte?

Ett trepunktsbälte minskar risken att skadas svårt vid en kollision med ca 50 procent. Ett tvåpunktsbälte är inte lika effektivt men minskar skaderisken med 20 procent. Många bilar är utrustade med bältessträckare, som drar åt bältet.

Hur ser ISOFIX-fästen ut?

ISOFIX-fästena i bilar består av två fästpinnar, placerade strax bakom delningen mellan stolsdynan och ryggstödet. ISOFIX-fästena på bilbarnstolar består av en låsmekanism som passar fästpunkterna i bilen.

Hur sätter man fast ISOFIX?

Placera bilbarnstolen eller basen i baksätet på din bil. Beroende på var isofix-fästet sitter i bilen behöver du antingen sikta in dig på fästet som sitter synligt på vardera sidan av sätet. Se till att fästpunkten klickar i fästet och tryck in bilbarnstolen ordentligt mot ryggstödet.

Relaterade inlägg: