Hur mycket kostar det att fixa tänderna i Turkiet?

Hur mycket kostar det att fixa tänderna i Turkiet?

Hur mycket kostar det att fixa tänderna i Turkiet?

Tandvårds prislista
Tandimplantat + fixtur ,distans(Straumann grupp Zinedent)€530 Krona ingår ej
Tandimplantat + fixtur,distans (Straumann grupp medentika)€685 Krona ingår ej
Nobels tandimplantat + fixtur,distans€650 Krona ingår ej
Straumann tandimplantat + fixtur,distans€800 Krona ingår ej
Stäng sinus lyft€170

Vem är bäst på tandimplantat?

Tre stora tillverkare av implantat Det gäller att välja ett känt och på marknaden stabilt märke. De tre stora fabrikaten på svenska marknaden och de mest använda implantaten i världen är Dentsply/Sirona som köpt upp AstraTech, NobelBiocare med det från Brånemark utvecklade implantatet och Straumann.

Hur mycket kostar En tandbrygga?

Priset för en tandbro är mellan 15 000-50 000 kr. Tandvårdsförsäkringen täcker normalt sett 50-85% av denna kostnad. De faktorer som i första hand påverkar priset för en tandbrygga är hur många tänder som skall ersättas, stödtändernas skick/renoveringsbehov samt av vilket material bron tillverkas.

Hur mycket kostar att sätta in en ny tand?

Att sätta in en ny tand kostar kring 3-6.000 kr. Om du har en försäkring och kan få ditt försäkringsbolag att godkänna det så betalar du bara självrisken. En bedömning hos tandläkare behövs innan försäkringsbolaget kan ta beslut.

Vad kostar en tandbro av metall och keramik?

Det vanligaste alternativet är en tandbro av metall och keramik. Priset för en sådan är ca 14 000 kr. Av detta täcker tandvårdsstödet 4 500 kr. Kostnaden för patienten blir då 7 500 kr. Det bästa alternativet är en helkeramisk tandbrygga (porslinsbro).

Hur mycket kostar ett besök hos tandhygienist?

Ett besök hos tandhygienist kostar mellan kr beroende på behandlingens omfattning och behov. Finns det allmäntandvårdsbidrag sparade så blir det motsvarande avdrag från besökets kostnad.

Relaterade inlägg: