Vad är Yankee odds?

Vad är Yankee odds?

Vad är Yankee odds?

Vad är ett System Yankee (11 spel)? Vid System Yankee satsar du på fyra spel varav 11 olika spel bildas: sex 2-kombinationer, fyra 3-kombinationer och en 4-kombination. Minst två spel måste vara riktiga för att du ska få någon vinst - vinstens exakta summa beror på hur många tips som varit korrekta.

Vad är Super Yankee Svenska Spel?

Super Yankee är i alla fall ett färdigt systemspel där du placerar 26 olika spelkombinationer på de fem spelvalen du väljer. En Super Yankee består av 26 olika spelval, där 10 är dubblar, 10 är tripplar, 5 fyrlingar och 1 femling.

Vad betyder vinnare fulltid?

Om du spelar på halvtid/fulltid spelar du på resultatet i halvtid samt resultatet i fulltid. Om du till exempel tror att bortalaget leder vid halvtid men att matchen slutar oavgjort så spelar du på bortalag – oavgjort.

Vad innebär halvtid fulltid?

Halvtid/Fulltid innebär att spela på resultatet i halvtid och slutresultatet för en match. T. ex. om ställningen i halvtid är 1-0 och matchen slutar 1-1, är det vinnande resultatet 1/X.

Hur fungerar handikappspel?

Europeiskt handikapp (3 vägs handicap) Europeiskt handikapp är väldigt enkelt. Det fungerar så att du ger eller tar bort mål från ett lag innan matchen börjar. Denna typ av spel använder oftast i matcher där ett lag är storfavoriter. Då kan du spela på att ett lag vinner med minst ett visst antal mål.

Relaterade inlägg: