Måste man regga med luftfjädring?

Måste man regga med luftfjädring?

Måste man regga med luftfjädring?

Såvitt jag vet gäller VVFS 2006:63 enligt ovan, dvs det behövs inte regbes om man byter till luftfjädring i sig. Men det förutsätter att det är direkt utbytbara delar, att man inte behöver modifiera hjulupphängningarna.

Kan man besikta med luftfjädring?

Om du reggar bilen i "normalt" utförande och sedan har luftfjädring vid nästa besiktning så ska det inte spela någon roll.

Vad behövs för luftfjädring?

Att välja tank- & slangstorlek till din luftfjädring En större kompressor passar bra till större bilar. En större kompressor tar längre tid att fylla, men luften räcker längre. En mindre tank som töms snabbare kommer behöva köra kompressorn oftare. Den vanligaste storleken är 15 liter.

Vad kostar hydrauliska stödben till husbil?

Den första frågan är förstås varför man eftermonterar stödben på en sprillans husbil istället för att låta fabriksmontera. Anledningen är en prisfråga visar det sig. Fabriksmonterat är prislappen i detta fall ca 75 000:-, eftermontage går lös på 55 000:-.

Hur mycket kostar luftfjädring?

Hur fungerar luftfjädring? Kostar från 5000 kr och uppåt. Livslängden är lång, ca 100.000 km om du kör varsamt. Fjädringen på bilar är till för att skapa en bra balans mellan komfort och den last som bilen bär.

Vilken typ av fjädring är vanligast på tunga fordon?

Lastbilar har olika fjädringssystem, där bladfjädring och luftfjädring är de vanligaste typerna.

Vilka Mercedes har luftfjädring?

Tidigare fanns det bara i rena lyxbilar, men nu börjar det leta sig ned även i medelklassen. T.om Mercedes C-klass kan man få med luftfjädring numera.

Relaterade inlägg: