Hur fungerar Nuskin?

Hur fungerar Nuskin?

Hur fungerar Nuskin?

Innehåller patentsökt teknologi med modifierade strömpulser som optimerar och aktiverar huden och ger en ungdomligare hy. Tar fram hudens naturliga skönhet för en fylligare och mer elastisk hy med ökad lyster. Hjälper till att ljusa upp mörka fläckar tack vare extraktet från strandlilja i Activating Serum.

Hur säljer man Nuskin?

SÄLJ PRODUKTER GENOM VÅRT PERSONLIGA SÄLJSYSTEM OCH FÅ EN RETAILING BONUS (FÖRSÄLJNINGSBONUS)! Retail Profit är skillnaden mellan dina kostnader (inklusive medlemspris, skatter, frakt, etc.) och det pris du säljer produkterna för. Du hanterar all Retail Profit utanför Nu Skins system.

Varför Nuskin?

Ekonomiska fördelar. Nu Skin® att utmärka sig i branschens konkurrens och dragit upp riktlinjerna för hur man genererar högre inkomster för sina distributörer än något annat företag.

Hur bra är LumiSpa?

Jag känner en som håller på med Lumispa, och det kan ju inte vara bra för huden att använda den så mycket som hon gör. När hon sedan gör sin ”före” och ”efter” bilder så är före bilden i bra ljus, bra fokus etc. Men efterbilden är i lite sämre ljus, lite blurrigt och sånt.

Hur man använder Galvanic spa?

ageLOC Face Conductor Pre-Treat Gel Treatment Gel Enkel 2-stegsprocess som tar fem minuter att applicera. Använd 2–3 gånger i veckan. Använd denna hudvård morgon och kväll för att behandla och jämna ut förekomsten av fina linjer och rynkor kring mun, ögon och panna.

Vad är ageLOC?

ageLOC Galvanic Spa är utvecklat av det amerikanska företaget Nuskin som har lång erfarenhet från hudvårdsprodukter. De djupverkande produkterna som används vid behandling får hjälp av den galvaniska strömmen för att tränga djupt ner i huden.

Hur mycket kostar en LumiSpa?

Introduktionspaketet ageLOC LumiSpa IPP kostar 4 490 kronor på Nu Skins hemsida.

Varför LumiSpa?

Din LumiSpa-ögonvårdsupplevelse Minskar intrycket av trött hud, mörka ringar, svullnad och påsar under ögonen. Lyfter och stramar upp huden under och över ögonen synbart. Huden kring ögonen får ett fastare utseende. Huden ser jämnare och mer återfuktad ut redan efter en enda användning.

Vad är Galvanic Spa?

Galvanic Spa är en revolutionerande, patentbelagd teknik som med hjälp av en mild, galvanisk ström och tillhörande, behandlande produkter i världsklass, rengör och reparerar huden 70% längrener på djupet än alla vardagliga produkter kan och utan att rubba hudens naturliga fuktbarriär.

Hur använder man en LumiSpa?

Hur du använder lumispa 💛 Lumispa går i 2min där den då går i 4 omgångar, 30sek var. För varje 30sek så säger den till och då bytar du område och när 2min gått så stängs lumi av automatiskt.

Relaterade inlägg: