Vad kostar 1 tandborste?

Vad kostar 1 tandborste?

Vad kostar 1 tandborste?

Tandborstar Supreme Soft 3-pack TePe. 3 st. Jfr-pris 26.32kr/st.

Hur fungerar tandborsten?

Profeten Mohammed tuggade på pinnar från ”tandborstbusken” — en växt med antiseptiska egenskaper som stärker tänderna. Till och med på sin dödsbädd ska han ha använt sin ”siwak”, som dessa tandborstar kallades. De första tandborstarna som liknar de vi använder idag gjordes i Kina 1498.

När ska man borsta tänderna på en hund?

Vår rekommendation är att man börjar tidigt, gärna redan vid fyra till sex månaders ålder så att hunden får tid att vänja sig. Det är ofta en utmaning i början eftersom hunden inte är stilla, kanske gärna vispar runt med tungan och även biter i tandborsten.

Vad är en tandborste gjort av?

Den första kända tandborsten tillverkades i Kina år 1498 och hade handtag av ben eller bambu och borst av hår från svin. År 1560 kom tandborsten till Frankrike och svinhår ersattes med hästhår eller fjädrar. År 1780 började tandborstar masstillverkas av britten William Addis. Vid den tiden var det svinhår som brukades.

Vilka Oral B Borsthuvud är bäst?

Det finns ett stort utbud av borsthuvuden för att du ska kunna göra din borstning anpassad efter din mun och alla ger dig olika fördelar: CrossAction, Oral-B:s mest avancerade borsthuvud tar bort upp till 100 % mer plack* med dess perfekt vinklade borst.

Hur ofta ska man borsta tänderna hund?

Gör gärna daglig tandborstning till en rutin, men allra minst bör du borsta en gång i veckan. Det finns särskilda tandkrämer som är smaksatta för att passa hundens preferenser. Använd inte din egen tandkräm då hundar är känsliga för fluor och andra ämnen som finns i ”människotandkräm”.

Relaterade inlägg: