Kan man se julkalendern utomlands?

Kan man se julkalendern utomlands?

Kan man se julkalendern utomlands?

SVT Play är tillgängligt i hela världen men på grund av rättighetsskäl går vissa program bara att se i Sverige.

Varför kan man inte se alla program på SVT Play?

svtplay.se är anpassad för datorer, mobiler och surfplattor. Utöver det kan hemsidan och dess videospelare fungera på andra apparater med en webbläsare, men den är inte utvecklad eller anpassad för det. SVT kan alltså inte garantera att svtplay.se fungerar på din Smart-tv.

Varför kan man inte se julkalendern utomlands?

Årets julkalender, En hederlig jul med Knyckertz, sänds på SVT. Men för de svenskarna som befinner sig utomlands blev det en snopen och tråkig chock när de försökte få igång programmet – för det gick inte att se om man befann sig i ett annat land. Enligt SVT låg upphovsrättliga skäl bakom, skriver Aftonbladet.

Vart kan man se Julkalendern 2021?

En hederlig jul med Knyckertz: Julkalendern 2021 och Lucköppningen. I över 60 år har SVT sänt julkalendrar, från Teskedsgumman, till Trolltider, till Tusen år till julafton. I år är det dags för En hederlig jul med Knyckertz. Programmet går att se på SVT Play och SVT Barn.

Var är årets julkalender Inspelat 2021?

”En hederlig jul med Knyckertz” är SVT:s julkalender 2021 och kommer att spelas in i Luleå med omnejd. Den beskrivs som “en varm och humoristisk julsaga som utspelar sig i en knasig tvärtomvärld”.

Varför fungerar inte Viaplay utomlands?

Om du vill titta på Viaplay utomlands måste det alltså se ut som om du är ansluten till en IP-adress i Sverige, och som vi har tagit upp ovan är det exakt så en VPN-tjänst fungerar i praktiken. Du kan vara utomlands, oavsett om det är i New York, London eller Sidney, och titta på svenska Viaplay med hjälp av en VPN.

Relaterade inlägg: