Hur skaffar man Stadium konto?

Hur skaffar man Stadium konto?

Hur skaffar man Stadium konto?

För att göra medlemskapet så enkelt som möjligt har Stadium nyligen lanserat en app. Där kan kunden se sin medlemsnivå och bonus. Man får även en överblick över sitt Stadium Konto - en betallösning som Stadium erbjuder medlemmarna genom samarbetet med Walley.

Vilka använder sig av Walley?

Walley är ett varumärke inom Collector, vars verksamhet omfattar finansieringslösningar för företag och privatpersoner och med kontor i Sverige, Norge och Finland. I dag använder över 600 nordiska handlare och miljontals aktiva slutkunder betallösningarna.

När kommer fakturan Walley?

Du kan alltid se dina obetalda fakturor på My Walley eller i Walley-appen. Det kan även vara så att fakturan inte skapats ännu. Om du har handlat på konto får du din faktura i mitten på nästkommande månad.

Hur betalar man en faktura Collector?

3. Hur betalar jag en faktura? All information du behöver för att betala hittar du på fakturan. Det du behöver ha koll på är OCR-numret som kännetecknar fakturan, plus- eller bankgironumret, förfallodatum och naturligtvis beloppet du ska betala.

Vilken kreditupplysning använder Walley?

Faktura & delbetalning En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Walley påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker.

Vad är Collector faktura?

I Collectors app hittar du alla våra tjänster på ett och samma ställe. Få överblick över din ekonomi och dina avier, se saldo och PIN-kod till kreditkortet och schemalägg inbetalningar. Appen finns för iPhone och Android och är självklart kostnadsfri att ladda ner och använda.

Relaterade inlägg: