Har Espresso House gratis wifi?

Har Espresso House gratis wifi?

Har Espresso House gratis wifi?

Förutom att vi har många laddningsuttag, gratis WIFI och härlig pluggatmosfär, så får du hela 20 % rabatt när du betalar med insatta pengar i appen och väljer take away! Såhär kommer du igång: Laddar ner och registrera dig i Espresso House app.

Hur mycket är en enkel espresso?

Espresso avser egentligen en vis enhet, en vis mängd. En enkel espresso ska vara ca 2,5-3 cl kaffe. En Ristretto är en starkare variant, som gör genom att man har samma mängd kaffe, men ännu mer finmalet om det går, och med halva mängden vatten.

Har Espresso House påtår?

Vill man sitta länge på dejten så tar man te eller brygg så att man kan ta påtår.

Hur mycket pengar har jag på mitt Espresso House kort?

Du kan själv hjälpa till genom att starta om din app. Skulle saldot fortfarande inte vara korrekt, gå då in under ”Profil” och titta under ”Mina kvitton” och se så att dit senaste köp ser korrekt ut. Skulle det inte göra det så trycker du på återigen på ”Profil” och sedan ”Support” och sist ”Kontakta oss”.

Hur funkar Espresso House prenumeration?

Hur fungerar Subscription? Prenumerationen är integrerad i Espresso House app. Du får en kupong i appen som fungerar som betalning i alla coffee shops för en dryck av valfri storlek. En ny kupong genereras var 120: e minut.

Vad kostar en dubbel espresso?

Att koppen kostar lite mer spelar ingen roll. Vad kan du själv tänka dig att betala? – Jag köper aldrig caffelatte, jag tar en dubbel espresso istället. Då betalar jag 25–30 kronor.

Kan man betala med kontanter på Espresso House?

Minimum beloppet är 300 SEK och du sätter enklast in dem genom ditt inlagda betalkort eller Swish. När du betalar med insatta pengar får du också 10% rabatt på all mat och dryck du köper.

Hur länge håller ett Espresso House presentkort?

Detta innebär att om du inte använder ditt Coffee Card under tolv (12) på varandra följande månader kommer du inte att kunna använda ditt Coffee Card längre, och det belopp som eventuellt finns på kortet kommer att tillfalla Espresso House.

Vad innebär Espresso House prenumeration?

Prenumerationstjänsten är integrerad i Espresso House-app och gästerna kan välja mellan tre olika nivåer: Klassisk, Favorit eller Special. Menyn erbjuder både varma och kalla kaffedrycker och prenumerationen kostar från 149 kr per månad. Samtliga shoppar i Norden och Tyskland erbjuder tjänsten.

Hur betalar man med Espresso House appen?

Du kan antingen betala med ditt ditt betalkort eller med Swish. För att ladda på med ditt betalkort måste du först registrera ditt betalkort i din app. Det gör du genom att trycka på ”Scanna”, och sedan på ”Hantera betalkort”.

Relaterade inlägg: