Vad kostar det att hyra en golfbil?

Vad kostar det att hyra en golfbil?

Vad kostar det att hyra en golfbil?

Hyra golfbil
Medlem eller gäst18-hålÅrskort
Medlem med läkarintyg275 kr4 000 kr
Medlem350 kr5 500 kr
Gäst med läkarintyg350 kr
Gäst450 kr

Vem säljer golfbilar?

Sälja och köpa golfbilar Det finns inga mellanhänder när du vill köpa en begagnad golfbil på Mascus, Europas största marknadsplats på Internet. Sälj din begagnade golfbil på Mascus.se.

Får vem som helst köra golfbil?

Om den som ska köra terränghjulingen, exempelvis en golfbil, inte innehar ett körkort med behörighet B krävs det istället att denne innehar ett förarbevis från Transportstyrelsen (16 år). Lägsta åldersgräns för att få köra golfmoped är 15 år.

Hur många hästkrafter har en golfbil?

En ny golfbil kostar cirka 70 000 kronor. De har en motor på 5–10 hästkrafter. Högsta hastighet är mellan 25 och 40 kilometer i timmen. Ungefär 500 Club Car-bilar såldes i Sverige i fjol.

Vad krävs för att köra en golfbil?

Om den som ska köra terränghjulingen, exempelvis en golfbil, inte innehar ett körkort med behörighet B krävs det istället att denne innehar ett förarbevis från Transportstyrelsen (16 år). Lägsta åldersgräns för attköra golfmoped är 15 år.

Får man köra en golfbil på väg?

Följande villkor måste uppfyllas för dispens för s.k. Golfbil ( Motorredskap klass II ). Skall vara registrerad för trafik på allmän väg. Skall ha godkänd registreringsskylt regelmässigt monterad. Den som kör skall ha körkort med behörighet A, B, AM eller traktorkort.

Får man köra golfbil med AM körkort?

Lägsta åldersgräns för att få köra golfmoped är 15 år. Moped klass II (högst 25 km/timmen) krävs körkort B eller förarbevis för moped. Moped klass I (högst 45 km/timmen) krävs körkort AM (särskild utbildningsnivå).

Relaterade inlägg: