Kan man bära ett spabad?

Kan man bära ett spabad?

Kan man bära ett spabad?

Kan man flytta spabadet själv? Då spabaden väger från 250 kg rekommenderar vi att ni bokar en kranbil som kan lyfta ert bad på plats. Annars går det utmärkt att rutscha badet på reglar eller annat underlag som ger lite friktion undertill.

Hur transportera spabad?

Fraktbolaget använder sig av ett fordon med bakgavellyft (inte kranbil) till tomtgräns/garageuppfart. Platsen där ett spabad placeras skall vara plant och hålla för vikten kg. En singelbädd eller annat liknande dränerande material på 5-10 cm behövs om badet ställs direkt på mark.

Kan man rulla ett spabad?

Det krävs ett plant underlag att rulla in spabadet på. Det får inte finnas några hinder så som murar, buskar eller trappor. I dessa fall är ett kranbilslyft nödvändigt. Detta sker till en löpande kostnad beroende på vilket avstånd det gäller och vilken typ av kranbil som behövs för att lyfta spabadet.

Hur flyttar man ett spa bad?

Swimspa kan inte flyttas utan kran, så det är viktigt att det är placerat minst 900 mm från alla byggnader, staket eller liknande för att säkerställa tillräcklig åtkomst av alla sidor av spabadet. När du skapar ett däck runt ditt nya spabad så rekommenderar vi att du upprättar stöd med jämna mellanrum runt ditt spabad.

Vad vikt ett spabad med vatten?

Badet fylls med vattenslang, det går ca L vatten beroende på spabadsmodell. Platsen där ett spabad placeras skall vara plant och hålla för vikten kg. En singelbädd eller annat liknande dränerande material på 5-10 cm behövs om badet ställs direkt på mark.

Relaterade inlägg: