Hur sparar man Batterihälsan?

Hur sparar man Batterihälsan?

Hur sparar man Batterihälsan?

Gå över till Inställningar / Allmänt / Bakgrundsuppdatering på Android mobiler, vilket låter dig optimera inställningarna för ett bättre batteriliv. Widgets är en annan anledning till överflöd som du bör rensa.

Varför byta batteri på din Iphone?

Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.

Hur mycket kostar ett batteribyte i en Iphone?

Medan ett batteribyte i många telefoner ofta kostar runt 1 000 kronor har Apple ovanligt låga priser på batteribyten fram till årsskiftet, 295 kronor. Om du har en iPhone med ett gammalt och slitet batteri kan det vara bra att utnyttja de låga priserna för att förlänga livet på din mobil.

Hur mycket kostar ett nytt batteri?

Ett nytt batteri kan förbättra prestandan. Priset på batteribyte (som inte täcks av garantin) sänks med 510 kronor. Priset blir alltså 295 kronor, istället för 805 kronor. Priset kan dock variera beroende på serviceställe. Detta gäller för alla som har en iPhone 6 eller senare, och går att nyttja till och med december 2018.

Hur kan du reparera en Iphone-skärm?

Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm i en Apple Store-butik, hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller genom att skicka den till ett Apple-reparationscenter. Om du har ett AppleCare+-abonnemang kan du använda det för skärmreparationen.

Relaterade inlägg: