Hur man Tågluffar?

Hur man Tågluffar?

Hur man Tågluffar?

Börja med en kortare tågluff Han brukar ge rådet till nybörjare att skippa längre resor och börja med en tågluff till Danmark, Tyskland eller Norge. Då får man en känsla för hur det är att resa en längre sträcka med tåg. Interrailkortet skapar en stor frihetskänsla eftersom man inte behöver planera resan i detalj.

Vilka tåg ingår i Interrail?

Interrailkort är en tågbiljett som gäller på nästan alla tåg i hela Europa. Med Interrailkort får du tillgång till 37 järnvägs- och färj-bolag i 33 länder. de flesta tåg räcker det med Interrailkortet som giltig biljett, men vissa sträckor krävs det en platsreservation.

Vem säljer interrailkort?

Vi samarbetar med Europarunt.se för att erbjuda dig möjlighet att köpa Interrailkort på ett enkelt och smidigt sätt. På deras hemsida får du också många bra tips för hur din tågluff blir ett minne för livet.

Är det dyrt att tågluffa?

Budgeten påverkas bland annat av vilken typ av tågluff det är, vad för typ av boende du väljer och vilka länder du besöker. Att tågluffa i Europa kostar från 15-20.000kr och uppåt för 3 veckor per person. I Östeuropa är det billigare än i Västeuropa och tågluffar du på lågsäsong kommer du ännu billigare undan.

Vad kostar det att tågluffa med barn?

Priexempel (2019) för 2 vuxna + 2 barn under 12 år: 3 resdagar inom en månad från 5.128, 5 resdagar inom en månad från 6.488 kr, 10 resdagar inom två månader från 8.988 kr.

Vad räknas som en resdag Interrail?

Resdagar. En resdag är en dag där du kan använda Interrailkortet som färdbiljett. Alla dagar är inte alltid resdagar, eftersom det är vanligt att man stannar en eller flera dagar längs vägen innan man reser vidare. Om du vill resa så mycket som möjligt så väljer du ett Interrailkort med många resdagar.

Relaterade inlägg: