Är det gratis att åka buss i Stockholm?

Är det gratis att åka buss i Stockholm?

Är det gratis att åka buss i Stockholm?

Om du är under 20 år eller över 65 år reser du till reducerat pris. Det betyder att det är billigare att resa med SL. Barn under 7 år reser gratis tillsammans med betalande vuxen. En vuxen med barnvagn åker gratis på de flesta bussar i Stockholm.

Vilka får åka buss gratis?

Seniorbiljetten – gratis resor med kollektivtrafiken till dig...

  • Seniorbiljetten – gratis resor med kollektivtrafiken till dig över 70 år.
  • .

Hur betalar jag på bussen i Stockholm?

Biljetten köper du hos återförsäljare. Du kan köpa den i förväg, sista datum som du kan använda biljetten är tryckt på baksidan av kortet. Biljetten gäller i 75 minuter från det att du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, i spärren, på SL-stolpen, eller hos konduktören.

Kan man köpa UL biljett på tåget?

Betala när du kliver på På nästan alla våra bussar kan du köpa biljett med betalkorten VISA eller Mastercard till ombordpris. Undantaget är den trafik vi har tillsammans med SL, t ex linje 677 och SL-pendeln. Ingen biljettförsäljning ombord på Upptåget.

När öppnar bussarna framdörrarna 2022?

Beslutet gällde först till och med den sista januari, och förlängdes därefter till och med den 9 februari. Nu kommer beslutet inte att förlängas, utan framdörrarna öppnar åter den 9 februari. Framdörrarna stängdes den 13 januari efter flera anmälningar och skyddsstopp avseende oro för smitta hos förare.

När öppnas framdörrarna Stockholm?

SL öppnar framdörrarna den 9 februari - Region Stockholm.

Relaterade inlägg: