Hur bryter ECU spärr?

Hur bryter ECU spärr?

Hur bryter ECU spärr?

En ecu spärrning sker direkt i bilens orginal ecu och lirar i perfekt harmoni med bilens övriga system utan att ge varken felkoder, dålig motorgång osv. Ecu spärrning bryter oftast helt mjukt utan ryckningar, felkoder osv.

Hur man programmerar ECU?

Motorstyrdon (ECU) är idag kodade med bl. a bilens startspärr system. Ett begagnat styrdon går oftast inte att programmera in hos en verkstad. Vi klarar att programmera om dom flesta motorstyrdonen på marknaden så det passar direkt i er bil.

Vad kostar det att konvertera till A-traktor?

Priset för att programmera om bilens styrenhet till A-traktor är 6990 kr. När vi programmerat klart och kan garantera att bilen inte gör mer än 30 km/h skriver vi ett intyg som du tar med till registreringsbesiktningen.

Hur får man en ecu spärrad a-traktor att gå snabbare?

Jo du måste plombera säkringen till Abs (eller lösa på annat sätt) då Ecu:n hämtar hastighet därifrån, och utan signal går den ju som vanligt.

Kan man bygga om vilken bil som helst till EPA?

Ursprungsfordonet skall vara en serietillverkad täckt bil. Öppna bilar, cabrioleter, är inte tillåtet att bygga A-traktor av. Det är inte heller tillåtet att bygga upp en egen hytt, eller göra om en hytt med demonterbara längsgående balk/-ar till fasta. A-traktor skall ha ursprungsfordonets identifieringsmärkning.

Relaterade inlägg: