Hur får nätläkare betalt?

Hur får nätläkare betalt?

Hur får nätläkare betalt?

– Löser du ditt digitala besök själv får du en ersättning för det. Men du får också betala om en patient söker sig någon annanstans, säger Gilbert Tribo (L), ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden.

Kan man välja läkare på Kry?

Som patient hos Kry kan du välja en fast läkare om du vill. Men behöver du vård direkt finns det alltid en läkare eller annan vårdpersonal tillgänglig inom kort tid.

Vad kostar det att använda Kry?

För att träffa en läkare på Kry via videosamtal får du betala 250 kr i patientavgift. För barn och ungdomar under 20 år och äldre personer över 85 år är besöket kostnadsfritt. Förnyelse av recept kostar 150 kr (även för barn och ungdomar) och kan beställas utan att något läkarbesök krävs.

Hur finansieras min doktor?

Min Doktor ägs till 47 procent av Apotek Hjärtat, till 19 procent av EQT Ventures och resterande delar ägs av grundare, affärsänglar och institutionella investerare. Stora investeringar görs för att utveckla digital vård.

Vem betalar Doktor24?

Är det gratis att träffa läkare online? Alla sjuksköterskebesök är kostnadsfria, det är även kostnadsfritt att söka vård för receptförnyelse. Läkar- och psykologbesök kostar 100 kr för vuxna (från året man fyller 20 år), frikort gäller.

Relaterade inlägg: